Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

WomanToc: Το ινστιτούτο αισθητικής στο οποίο η επιδερμίδα σου έχει όντως σημασία

Το ινστιτούτο αισθητικής στο οποίο η επιδερμίδα σου έχει όντως σημασία

Ένα από τα πιο δημοφιλή ινστιτούτα αισθητικής στην Γλυφάδα κλείνει τα 10 του χρόνια και γυρίζει νέα σελίδα στην ιστορία του.

skin matters

 

Το ινστιτούτο αισθητικής SKIN MATTERS που βρίσκεται στην Γλυφάδα, φέτος κλείνει τα 10 χρόνια ζωής και προχωρά στο επόμενο βήμα, σε ένα νέο μεγαλύτερο χώρο, άρτιο τεχνολογικά, λειτουργικό και καλαίσθητο.

Το ινστιτούτo εξοπλίστηκε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε καμπίνα, πιστοποιημένα από τους ειδικούς του κλάδου, και με μια μεγάλη γκάμα από εταιρίες καλλυντικών για προϊόντα καμπίνας και μεταπώλησης, με διακρίσεις και πιστοποιήσεις από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Το ινστιτούτο αισθητικής στο οποίο η επιδερμίδα σου έχει όντως σημασία

Η ενημέρωση στις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της φροντίδας του δέρματος, είναι το κύριο μέλημα για την Αγγελική Αργύρη, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της τόσο μέσω των social media (όπου έχει χιλιάδες followers), όσο και μέσω του βιβλίου της Skin type Matters.

Όραμα της Αγγελικής Αργύρη είναι οι γυναίκες και οι άντρες να μάθουν να ακούν το δέρμα τους και να νοιώθουν ασφάλεια ότι όλα μπορούν να διορθωθούν με αποτελεσματικές θεραπείες, στον χώρο του ινστιτούτου το οποίο είναι προσβάσιμο και σε άτομα ΑΜΕΑ, με σεβασμό στο δικαίωμα για ενημέρωση και φροντίδα για όλους.