Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Ποιοι Είμαστε

skinmatters1
aggeliki argiri
aggeliki argiri

Γνώρισε την Αγγελική Αργύρη

H ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου Αισθητικής Skin Matters στη Γλυφάδα, Αγγελική Αργύρη, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία αλλά και αγάπη στη φροντίδα του δέρματος.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Αγγελικής Αργύρη

Απόφοιτη του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών ΑΤΕΙ, του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας.

-Μετεκπαιδευθείσα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών στο κολλέγιο Φυσικής Υγείας με θέμα “Εξελιγμένες θεραπείες δέρματος”, παραλαμβάνοντας τιμητική βαθμολογική διάκριση με τελικό βαθμό 96/100.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τη “Διαχείριση Περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην υγεία”.

-Πιστοποιημένη έπειτα από σειρά εκπαιδεύσεων στην Αγγλία, στον τομέα του “μη χειρουργικού lift” στο πρόσωπο και στο σώμα.

-Παρακολουθεί και συμμετέχει τακτικά σε συνέδρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

-Το 2022 ελαβε μερος στο Παγκοσμιο συνέδριο αντιγήρανσης κα Ιατρικης Αισθητικής στο Παρισι και ομοιως το 2014 στο Μονακό

-Συγγραφέας του βιβλίου Skin Type Matters, έναν πλήρη οδηγό για το πώς να χειριστείς το δέρμα σου ανά τις εποχές του χρόνου. Διαθέσιμο στα καταστήματα Public αλλά και στο κέντρο πολιτισμού Ιανός.

-Είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος.

-Διατηρεί Ινστιτούτο Αισθητικής από το 2013.

-Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Αν θέλεις να μαθαίνεις συνέχεια καινούργια μυστικά ομορφιάς ακολούθησε την Αγγελική Αργύρη στο Instagram 

Τα βραβεία μας

Στην τελετή απονομής των AESTHETIC AWARDS 2022  που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS για 2η χρονιά, το ινστιτούτο μας, SKIN MATTERS, διακρίθηκε και βραβεύτηκε σε 2 κατηγορίες:

Α. BEST ANTI ACNE TREATMENT που κατέκτησε  το BRONZE βραβείο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα  σε  περιστατικά ακμής.

Β. BEST INSTAGRAM PAGE που κατέκτησε το SILVER βραβείο για την σωστή επικοινωνία στους χιλιάδες followers με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από την υγεία και την φροντίδα του δέρματος.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.