-->
Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Candle Massage

C

Candle Massage

Τι θα έλεγες να κάνεις στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο, αφήνοντας στην άκρη τις έγνοιες και τις σκοτούρες; Εμείς σου προτείνουμε να πατήσεις μία παύση, να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να έρθεις στο Skin Matters να δοκιμάσεις πρώτη από όλους την τελευταία hot τάση στον χώρο της ομορφιάς, που δεν είναι άλλο από το Candle Massage ή αλλιώς το μασάζ με λιωμένο κερί!

Τι είναι το Candle Massage ή αλλιώς το μασάζ με κεριά;

Το πρότυπο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Skin Matters και η Αγγελική Αργύρη συστήνουν μία εναλλακτική θεραπεία μασάζ που έρχεται να ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα στην σωματική και ψυχική υγεία του θεραπευομένου.

 

 

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία μασάζ από την ελληνική εταιρεία premium φυσικών καλλυντικών Ariadne Athens, που υπόσχεται να σαγηνεύσει τις αισθήσεις του πελάτη. Η εφαρμογή της θεραπείας βασίζεται σε θερμαινόμενο κερί εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Καθώς το κερί θερμαίνεται, μετατρέπεται σε ζεστό λάδι, απελευθερώνοντας μεθυστικά αρώματα. Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.

 

Δες επίσης: Καθαρισμός προσώπου – Όσα πρέπει να ξέρεις

 

Τα κεριά είναι όλα χειροποίητα και παράγονται από τα πιο πολύτιμα, φυσικά, θρεπτικά συστατικά για την υγεία του δέρματος. Η βάση του κεριού αποτελείται από κερί αμυγδάλου, κερί μέλισσας, έλαιο από σπόρους κολοκύθας, έλαιο μαύρου κίμινου και βούτυρο καριτέ, που όλα μαζί -ως συνδυασμός- προσδίδουν μία πληθώρα ευεργετικών, ενυδατικών δράσεων στην επιδερμίδα του σώματος. Οι ευεργετικές ιδιότητες της συγκεκριμένης θεραπείας όμως ξεπερνούν τα γνώριμα όρια της σωματικής ευεξίας. Με την θερμοκρασία του κεριού να αγγίζει τους 36-37 βαθμούς, απελευθερώνεται το κορμί από το stress!

μασάζ

Το μυστικό αυτής της θεραπείας έγκειται στην ίδια την καρδιά της συνταγής!

Το candle massage διατίθεται σε τέσσερις εναλλακτικές συνταγές αρώματος. Κάθε «μαγική» συνταγή αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό αποστάγματος αιθέριων ελαίων, με αποτέλεσμα κάθε διαφορετικός τύπος κεριού να έχει και διαφορετικές ιδιότητες στην ψυχοσωματική υπόσταση του καθενός!

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri