Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Madame Figaro: Skin Matters | Το καινοτόμο ινστιτούτο αισθητικής στη Γλυφάδα που αξίζει να επισκεφτείς

Το ινστιτούτο αισθητικής SKIN MATTERS στη Γλυφάδα κλείνει φέτος τα 10 χρόνια ζωής και προχωρά στο επόμενο βήμα, σε ένα νέο μεγαλύτερο χώρο, άρτιο τεχνολογικά, λειτουργικό και καλαίσθητο.

Το ινστιτούτo εξοπλίστηκε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε καμπίνα, πιστοποιημένα από τους ειδικούς του κλάδου, και με μια μεγάλη γκάμα από εταιρίες καλλυντικών για προϊόντα καμπίνας και μεταπώλησης, με διακρίσεις και πιστοποιήσεις από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Η ενημέρωση στις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της φροντίδας του δέρματος, είναι το κύριο μέλημα για την Αγγελική Αργύρη, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στα διεθνή συνέδρια, όπως το τελευταίο που έλαβε χώρα στο Παρίσι τον Ιούνιο του 2022.

Μέσα από το βιβλίο της  SKIN type MATTERS,  αλλά και τις  πλατφόρμες  κοινωνικής  δικτύωσης  Fb, Instagram και  Tik Tok με χιλιάδες ακολούθους και πολλά  εκπαιδευτικά live,  απαντά καθημερινά σε δεκάδες ερωτήσεις για το δέρμα και στη συνέχεια η ίδια και η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα της προσφέρουν τις υπηρεσίες στον υπερσύγχρονο χώρο .

 

Skin Matters | Το καινοτόμο ινστιτούτο αισθητικής στη Γλυφάδα που αξίζει να επισκεφτείς

 

Όραμα της Αγγελικής Αργύρη είναι οι γυναίκες και οι άντρες να μάθουν να ακούν το δέρμα τους και να νοιώθουν ασφάλεια ότι όλα μπορούν να διορθωθούν με αποτελεσματικές θεραπείες, στον χώρο του ινστιτούτου το οποίο είναι προσβάσιμο και σε άτομα ΑΜΕΑ, με σεβασμό στο δικαίωμα για ενημέρωση και φροντίδα για όλους.

Ζητούμενο είναι η εύρεση λύσης για κάθε πρόβλημα που αφορά το πρόσωπο ή το σώμα, τον άντρα ή την γυναίκα, την εφηβεία, την εμμηνόπαυση, την αντιγήρανση, με εξειδικευμένες θεραπείες και προιόντα. Η ανταμοιβή είναι τα θετικά σχόλια και το word of mouth από εκατοντάδες γυναίκες, άντρες και εφήβους που βίωσαν την συνολική εμπειρία ενός προηγμένου skin care από μια skin expert που καταθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία 17 ετών στα χέρια τους.

 

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr/omorfia—ygeia/prosopo-peripoiisi/142323/skin-matters