-->
Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Αντιμετώπιση Ραγάδων

A

Αντιμετώπιση Ραγάδων

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα συζήτησης ανάμεσα σε γυναίκες. Πώς θα απαλλαγείς άραγε κι εσύ από τις αντιαισθητικές ραγάδες; Οι ραγάδες κάνουν την εμφάνισή τους συνήθως στην εφηβική ηλικία, όταν το σώμα αναπτύσσεται ραγδαία χωρίς ωστόσο το δέρμα και η ελαστικότητά σου να μπορούν να το υποστηρίξουν. Σε πιο μεγάλη ηλικία, εμφανίζονται είτε μετά από απότομη μείωση ή αύξηση βάρους ή μετά από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Οι ραγάδες ξεκινούν έχοντας μοβ χρώμα, ενώ όσο περνάει ο καιρός παίρνουν ένα λευκό μπεζ χρώμα, όπως και μένουν για το υπόλοιπο της ζωής. Αποτελώντας ένα «νεκρό» δέρμα που δεν χρησιμεύει σε τίποτα, οι ραγάδες εμφανίζονται σε σημεία όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, τα γόνατα, το στήθος και η κοιλιά.

Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα λευκά σημάδια αρχίζουν να αποτελούν εμπόδιο στην αυτοπεποίθησή σου; Πάρε την απόφαση να τις εξαφανίσεις κάνοντας μία επίσκεψη στο Skin Matters, όπου θα βρεις την λύση.

αντιμετωπηση ραγαδων
αντιμετωπηση ραγαδων
αντιμετωπηση ραγαδων

Πώς αντιμετωπίζονται οι ραγάδες;

Οι ραγάδες αντιμετωπίζονται μέσω του επαναστατικού μηχανήματος Fractional RF VIVACE, με συνέργεια ενεργών αναπλαστικών και επουλωτικών συστατικών.

 

Πρόληψη και επιδιόρθωση των μη στατικών ραγάδων

Μεταξύ των κύριων συστατικών, υπάρχει η ασιατική centella, η οποία έχει επουλωτικές ιδιότητες και δρα συνεργειακά με αναγεννητικά στοιχεία, όπως η δεξπανθενόλη και η ελαστίνη.

Επίσης, το οργανικό πυρίτιο που περιέχει, εμπλέκεται στο σχηματισμό κύριων μορίων, όπως ελαστίνη, κολλαγόνο, πρωτεογλυκάνες και γλυκοπρωτείνες, προωθώντας την αναγέννηση τους ενώ παράλληλα διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την αύξηση της κυτταρικής διαίρεσης!

Όλα αυτά με παράλληλη μηχανική διέγερση και ανάπλαση κολλαγόνου με την 38point κεφαλή (κεφαλή με 38 βελόνες).

 

Δες επίσης: Μεσοθεραπεία Σώματος – Μάθε τα πάντα

 

Μην το σκέφτεσαι περισσότερα. Εξαφάνισε τις ραγάδες τώρα ανώδυνα και αποτελεσματικά!

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri