-->
Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Soprano Ice Platinum Laser Αποτρίχωσης

A

Αλεξανδρίτης, Διοδικό και Nd Yag σε συνέργεια!

Για πρώτη φορά όλες οι τεχνολογίες laser αποτρίχωσης μαζί!

Μπορεί να είναι χειμώνας, μπορεί να είναι καλοκαίρι. Ανεξάρτητα από την εποχή, αυτό που θέλεις από την επιδερμίδα σου είναι να είναι απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, κάτι που μπορείς να πετύχεις μόνο με την μόνιμη-οριστική  αποτρίχωση. Η μόνιμη αποτρίχωση και η διαδικασία της συνοδεύεται συνήθως από πολλούς μύθους αλλά και αρκετές αλήθειες. Ωστόσο, ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος, να καταφέρεις να απαλλαγείς μία για πάντα από την τριχοφυΐα. Και στο Skin Matters μπορείς να το πετύχεις!

Πώς μπορείς να το πετύχεις, λοιπόν;

Το Skin Matters και η Αγγελική Αργύρη θα σου συστήσουν το Lazer Soprano Ice Platinum το οποίο αποτελεί την νέα γενιά laser!

Γιατί να το προτιμήσεις; Γιατί συνδυάζει ταυτόχρονα 3 διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή στοχεύοντας σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού. Η πανέξυπνη αυτή τεχνολογία διαβάζει-αποκωδικοποιεί τον ιστό και προσαρμόζει τις παραμέτρους σχεδόν από μόνο του!

Αίσθηση; Οριακά ανώδυνο με μια αίσθηση θερμότητας να διαπερνά το δέρμα σου!

Ταχύτητα; Λόγω της τεχνολογίας Super Hair Removal ο χρόνος της συνεδρίας μειώνεται στο ελάχιστο! Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως μια συνεδρία γάμπες μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα σε 15-20 λεπτά!

Κίνδυνοι; Ο βασικός κίνδυνος εγκαύματος που επικρατεί σε όλες αυτές τις μεθόδους, στο Soprano Ice Platinum εκμηδενίζεται!

Μην ψάχνεις για συγκεκριμένες τεχνολογίες, γιατί τις έχει όλες αριστοτεχνικά συνδυασμένες!

Τεχνολογία Αλεξανδρίτη: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες (Κλίμακα Fitzpatrick Ι, ΙΙ και ΙΙΙ)

– Τεχνολογία Speed™: Στα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για την μέγιστη ταχύτητα στη θεραπεία.

– Τεχνολογία NdYag: Στα 1064nm παρέχει  εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας την, την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος (Κλί,ακα Fitzpatrick V, VI)

soprano_platinum
soprano_platinum
soprano_platinum

Δες επίσης: Λίφτινγκ Σώματος: Κι όμως γίνεται!

 

Πού μπορεί να εφαρμοστεί το Soprano Ice Platinum;

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες!

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri