-->
Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Μεσοθεραπεία Σώματος

M

Μεσοθεραπεία Σώματος

Θέλεις να έχεις ένα υγιές κορμί; Είσαι μόνο μερικά βήματα μακριά και η επίτευξή του δεν είναι διόλου ουτοπική.

Εκτός από μία ισορροπημένη διατροφή, που πρέπει να ακολουθείς, καθώς και ένα πρόγραμμα γυμναστικής, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την σωστή περιποίηση του σώματός σου και συγκεκριμένα μέσα από την μεσοθεραπεία σώματος, την πρόταση του Skin Matters και της Αγγελικής Αργύρη για να πετύχεις τον στόχο σου.

Τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος;

Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να καταδείξει όλες εκείνες τις θεραπείες στις οποίες το υλικό που χρησιμοποιούμε εγχύεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Στο ινστιτούτο Skin Matters χρησιμοποιούμε το ακρωνύμιο για την Ιατρική Αισθητική ενεργοποίηση των ιστών, την λεγόμενη META-THERAPY της Ολλανδικής εταιρείας Dermatude!

Με τη χρήση τηs συσκευήs Dermatude και τηs κεφαλήs με τιs εξαιρετικά λεπτές βελόνες, δημιουργούμε μικροδιατρήσεις στο δέρμα. Έπειτα εγχύουμε το κοκτέιλ που έχουμε ειοιμάσει ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας. (Ναι, εξατομικεύεται από θεραπευόμενο σε θεραπευόμενο και από φορά σε φορά στον ίδιο θεραπευόμενο!) Γιατί οι ανάγκες του σώματος και του οργανισμού αλλάζουν!

The info:

Ανά cm2, ανά δευτερόλεπτο έως και 4.500 μικροδιατρήσεις!! -Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που φτάνουν έως τις 800!


Το δέρμα βλέπει αυτέs τις αόρατες μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του. Επιπλέον, τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης ακι απορροφά το υλικό που εγχύουμε!
Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της πολλαπλάσιας αναγέννησης του δερματικού ιστού αλλά και από έξω προς τα μέσα λόγω της εισχώρησης των θρεπτικών συστατικών!

 

Δες επίσης: Λεμφική Μάλαξη Σώματος: Τι είναι και πώς γίνεται;

Τα αποτελέσματα:

Αντιμετωπίζουμε λοιπόν την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και την επιδερμική χαλάρωση με παράλληλη εισχώρηση υλικών βιοτεχνολογίας.

Πού εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία σώματος:

Εφαρμόζεται με επιτυχία σε γλουτούς, μηρούς, εσωτερικό μηρών, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα, διπλοσάγονο.

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri