-->
Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Λεμφική Μάλαξη Σώματος

Λ

Λεμφική Μάλαξη Σώματος

Συχνά κάνουμε λόγο για αποτοξίνωση. Όταν ακούς αυτή την λέξη σίγουρα το μυαλό σου πάει σε μία περίοδο όπου περιορίζεις τις καταχρήσεις και βοηθάς τον εαυτό σου να αποβάλλει οτιδήποτε περιττό επιστρέφοντας στην σωστή γι’ αυτόν λειτουργία. Αν είχες στο μυαλό σου ότι αποτοξίνωση γίνεται μόνο στον οργανισμό, συνήθως μετά από περιόδους όπως οι γιορτές και οι αργίες, κάνεις λάθος! Οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι αποτοξίνωση μπορεί να γίνει και στην επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Η διαδικασία αποτοξίνωσης της επιδερμίδας του σώματος ονομάζεται λεμφική μάλαξη ή αλλιώς το γνωστό λεμφικό μασάζ.

 

Τι είναι ουσιαστικά η λεμφική μάλαξη ή αποστράγγιση;

Λεμφική μάλαξη ή αποστράγγιση είναι η ώθηση της λέμφου προς την κυκλοφορία επιστροφής και η δραστηριότητά της κατά 20 φορές περισσότερο. Το «καθάρισμα» ουσιαστικά του οργανισμού από τις τοξίνες που έχουν παραχθεί και συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και η αποβολή τους μέσω του κυκλοφορικού συστήματος.
Εάν εφαρμοστεί σωστά, μπορεί να θεωρηθεί «χρυσή» τεχνική, αλλά και η πιο δυναμική αποτοξίνωση του δέρματος και ολόκληρου του οργανισμού.

Σήμερα την χρησιμοποιούμε αυτούσια ή και συμπληρωματικά, πριν ή και μετά από αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις, στη θεραπεία της ακμής, στην καταπολέμηση της χαλάρωσης και των ρυτίδων, αλλά και σε κάθε προσπάθεια επίτευξης καλύτερης θρέψης του δέρματος.

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri