Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Θεραπεία κατά των ρυτίδων: Περιοδικό Madame Figaro – Μάιος 2016

ρυτίδες

Μπορούν άραγε να αντιμετωπιστούν οι ρυτίδες; Πόσο θα ήθελες να πάρεις μία θετική απάντηση σε αυτό! Εμείς μπορούμε να σου την δώσουμε. Και όμως, η αντιμετώπιση των σημαδιών από το πέρασμα του χρόνου είναι πλέον γεγονός και εδώ μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη νέα μέθοδο Meta Therapy, με την οποία μπορείς να το πετύχεις!

Τι είναι η μέθοδος Meta Therapy που υπόσχεται να σε απαλλάξει από τις ρυτίδες;

Είναι μία μέθοδος αναζωογόνησης και επανόρθωσης του δέρματος που υπόσχεται δύο σε ένα: σύσφιγξη και αντιμετώπιση των ρυτίδων!

Το μυστικό της Meta Therapy κρύβεται στην ιατρική αισθητική ενεργοποίηση των ιστών χάρη στην εκμετάλλευση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Η δράση της είναι κατ’ ουσίαν διπλή, καθώς προσφέρει σύσφιγξη εκ των έσω και επιτυγχάνει επιφανειακή περιποίηση του δέρματος.

 

Τα πιο… ιατρικά που πρέπει να γνωρίζεις! 

Με τη χρήση της συσκευής Meta-Ject FX 50 και συνδυασμό τεσσάρων διαφορετικών κεφαλών, μπορεί πλέον να γίνεται λόγος για –άλλοτε απαγορευμένες στην αισθητική– έννοιες, όπως η λείανση και η «επιπεδοποίηση».

Η τεχνική αυτή στην ουσία βασίζεται στην απόλυτα ελεγχόμενη διείσδυση πάρα πολύ λεπτών βελονών στο δέρμα, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της επουλωτικής δράσης του οργανισμού για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και την εξαιρετική απορρόφηση των δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται συνδυαστικά. Συγκεκριμένα, το εν λόγω μηχάνημα διαθέτει κεφαλές με 18 και 38 ακίδες (needles) από πολυκαρμπονίτη (έναντι των 9 ή 12 ακίδων των άλλων συσκευών της αγοράς), που δίνουν τη δυνατότητα για 2.000 και 4.000 μικροδιατρήσεις το δευτερόλεπτο ανά cm2 (έναντι των 700-800 μικροδιατρήσεων των άλλων συσκευών). Έτσι, πολύ απλά καταλαβαίνει κανείς πως με το Meta-Ject FX 50 επιτυγχάνεται πολλαπλάσια ενεργοποίηση των υπερκείμενων ινοβλαστών και, κατ’ επέκταση, τριπλάσιος έως πενταπλάσιος βαθμός επιδερμικής σύσφιγξης.

Το δεύτερο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι οι δύο επιπλέον κεφαλές που διαθέτει, με 7 και 9 ακίδες από χειρουργικό ατσάλι, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα εφαρμογής απόλυτα στοχευμένα ακριβώς επάνω στη ρυτίδα και επιτυγχάνουν την πολυπόθητη λείανση σε βαθιές γραμμές και ουλές από ακμή ή σταφυλόκοκκο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να γίνει χρήση ελαφριάς αναισθητικής κρέμας στο σημείο εφαρμογής των κεφαλών, προκειμένου η θεραπεία να είναι σχεδόν ανώδυνη.

Το τρίτο σημείο υπεροχής έναντι άλλων θεραπειών της αγοράς είναι η τεχνολογία Flex Head, η οποία επιτρέπει σε όλες τις ακίδες να διεισδύουν στο δέρμα από την επιφάνεια στο ίδιο βάθος απορροφώντας έτσι την όποια καμπυλότητα του προσώπου.

 

Αποτελέσματα

Η κάθε εφαρμογή γίνεται παράλληλα με τη χρήση ενεργών συστατικών, τα ονομαζόμενα Subjectables (μονοδόσεις). Έτσι, εκτός από την αναγέννηση του δέρματος από μέσα προς τα έξω χάρη στη δράση των ακίδων, η θεραπεία προσφέρει παράλληλα και την εφαρμογή δραστικών συστατικών στο δέρμα για ένα απόλυτα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και μια εντυπωσιακά νεανική εικόνα απαλλαγμένη από τις αντιαισθητικές ρυτίδες.

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

 

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada