Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες τάσεις της εποχής και όχι άδικα. Μπορεί η μεσοθεραπεία προσώπου να έγινε τώρα ευρέως γνωστή, όμως τα αποτελέσματά της είναι αδιαμφισβήτητα και στο Skin Matters γνωρίζουμε καλά πώς μπορείς να τα ανακαλύψεις κι εσύ μα και η επιδερμίδα σου.

Όμως πόσα γνωρίζεις πραγματικά για την μεσοθεραπεία προσώπου;

Ο όρος μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιείται για να καταδείξει όλες εκείνες τις θεραπείες στις οποίες το υλικό που χρησιμοποιούμε εγχύεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Στο ινστιτούτο αισθητικής Skin Matters χρησιμοποιούμε το ακρωνύμιο για την Ιατρική Αισθητική ενεργοποίηση των ιστών, τη λεγόμενη μεσοθεραπεία προσώπου META-THERAPY της Ολλανδικής εταιρείας Dermatude!

 

Θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεσοθεραπεία προσώπου;

Με τη χρήση τηs συσκευήs Dermatude Μeta-Ject FX 50 και τηs κεφαλήs με τιs εξαιρετικά λεπτές βελόνες, δημιουργούμε μικροδιατρήσεις στο δέρμα (ανά cm2 και ανά δευτερόλεπτο έως και 2.500 μικροδιατρήσεις -σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που φτάνουν έως τις 800!!).

Το δέρμα “διαβάζει” αυτέs τις αόρατες μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του. Επιπλέον, τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Κάπως έτσι, με πολύ απλά λόγια, λειτουργεί η διάσημη αυτή θεραπεία: η μεσοθεραπεία προσώπου.

 

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας προσώπου;

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της πολλαπλάσιας αναγέννησης του δερματικού ιστού αλλά και από έξω προς τα μέσα λόγω της εισχώρησης των θρεπτικών συστατικών!

Το σημαντικότερο βεβαίως είναι ότι δουλεύεται άφοβα και ακίνδυνα ακόμα και στο άβατο μέχρι χθες κινητό βλέφαρο, προσφέροντας άριστη επιδερμική σύσφιξη και λείανση του ποδιού της χήνας!

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

 

 

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada