Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Peels

Peels

Νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη για μία περιποίηση; Το πρόσωπό σου ζητάει από εσένα να το προσέξεις και να του δώσεις την πρέπουσα σημασία;

Σε περιμένουμε στο Skin Matters για απολέπιση!

Στο Κέντρο μας χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας χημικά peelings που εξασφαλίζουν καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Στόχο έχουμε πάντα την αποκατάσταση της λάμψης στο πρόσωπο και της ενεργοποίησης των ινοβλαστών για παραγωγή καινούριου κολλαγόνου.

Όσα πρέπει να ξέρεις για την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας:

Αφού αφαιρεθεί το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας, δημιουργείται καινούρια στιβάδα με νεότερα κύτταρα, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τις δυσχρωμίες, τις γραμμές και τις ρυτίδες και κάθε είδους ατέλεια.

Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της καθεμιάς, το πρωτόκολλο μπορεί να προσαρμοστεί για να φέρει εις πέρας ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα!

Μερικά από αυτά που διαθέτει το Skin Matters είναι το μανδελικό όξύ, το λακτικό, το Tριχλωροξικό οξύ (TCA), το Jessner.

 

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού και να επισκεφτείς το Skin Matters όπου εκεί θα συναντήσεις την Αγγελική Αργύρη, πάντα πρόθυμη και ευγενική να σου δώσει απαντήσεις αλλά και να περιποιηθεί εσένα και να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου.

Σε περιμένουμε..

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada