Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Lift & Glow

Lift & Glow

Αγοράστε Τώρα!

Ανήκεις στις γυναίκες που είναι ανυπόμονες και θέλουν όταν κάνουν κάτι να βλέπουν άμεσα αποτελέσματα; Έχεις γενέθλια; Μήπως έχεις να πας σε κάποιο event; Ένα σημαντικό κάλεσμα; Μόλις βρέθηκε η λύση για εσένα! 

Συνήθως, όταν κάνουμε λόγο για καλλυντικές θεραπείες, οι συμβουλές που δίνει η Αγγελική Αργύρη του Skin Matters είναι να μην σταματάμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και φυσικά να είμαστε χαλαρές και οπλισμένες με υπομονή, ώστε όλα τα αποτελέσματα να γίνουν άμεσα εμφανή.

Όμως επειδή υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους αλλά δεν έχουν υπομονή να περιμένουν, τότε το Skin Matters είναι εδώ για εσένα συστήνοντάς σου την θεραπεία για ανόρθωση Lift & Glow!

 

Τι είναι η θεραπεία Lift & Glow;

Η θεραπεία αυτή διαμορφώθηκε για να δώσει στην επιδερμίδα γρήγορα αποτελέσματα λάμψης και μιας πιο ξεκούραστης όψης στο πρόσωπο σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι!

 

Δες επίσης: Καθαρισμός προσώπου – Όσα πρέπει να ξέρεις

 

Πώς γίνεται;

Με έναν συνδυασμό μικρορευμάτων και υψηλής περιεκτικότητας βιταμίνης C, πραγματοποιείται αυτό που ακριβώς που σου αναφέραμε: λάμψη και ανόρθωση σε λιγότερο από 55 λεπτά!

Πιστεύεις ότι θέλεις κάτι άλλο;

Σίγουρα όχι; Θες να το δεις και μόνη σου! Κλείσε τώρα ραντεβού.

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada