Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Sun Undone® Vitamin C Infusion Facial

Η περιβαλλοντική έκθεση προκαλεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στο δέρμα. Ο νέος εχθρός της επιδερμίδας, που ίσως δεν φαντάζεσαι ποιος μπορεί να είναι, δεν αφορά άλλον από την ρύπανση. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να μας κρατά σε εγρήγορση ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει άμεσα και φανερά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας, με βασική συνέπεια την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Επίσης, μία ακόμα από τις φανερές συνέπειες είναι η γήρανση.

Η αντιμετώπιση

Η Sun Undone® Vitamin C Infusion Facial είναι μία ισχυρή καλλυντική αντιοξειδωτική θεραπεία που καλείται να αποκαταστήσει όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την περιβαλλοντική έκθεση.

 

Η θεραπεία

Η Sun Undone® Vitamin C Infusion Facial θεραπεία αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, ενώ παράλληλα αποχρωματίζει τις δυσχρωμίες, προσφέροντας μια χρωματική ομοιογένεια!

Η αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία έγχυσης του Dr Murad επιτυγχάνει την προώθηση της καθαρής βιταμίνης C απευθείας το δέρμα, δίνοντας άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα, σε 1 μόλις συνεδρία!

Αφορά

  • Περιβαλλοντική Γήρανση
  • Δυσχρωμίες & Μελαχρώσεις
  • Τραχύ δέρμα & Χαλάρωση
  • Λεπτές γραμμές, Ρυτίδες

 

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada