Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Bloom Like a Rose

Bloom Like a Rose

Αν ακούσεις τους ειδικούς να αναλύουν τα θέματα της επιδερμίδας και πώς μπορεί αυτή να διατηρείται σφριγηλή, λαμπερή και νεανική, θα παρατηρήσεις ότι όλοι έχουν να πουν κάτι κοινό. Ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ενυδάτωση, η οποία συνιστά το πρώτο και βασικό βήμα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να έχεις μία επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου και χωρίς θαμπάδα ή ενδείξεις κούρασης!

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω μιας υγιούς επιδερμίδας που ξέρει καλά πώς να είναι πάντα απαλή, φωτεινή και με λίγα λόγια εντυπωσιακή. Αν θα μπορούσαμε την παρομοιάσουμε με κάτι, αυτό σίγουρα θα ήταν ένα τριαντάφυλλο χρειάζεται νερό για να ανθίσει. Έτσι είναι και το δέρμα μας το οποίο με την σειρά του χρειάζεται τις απαραίτητες ποσότητες νερού για να διατηρήσει την υγρασία του.

 

Αναφέραμε όλα αυτά για να σου παρουσιάσουμε μια απόλυτα χαλαρωτική θεραπεία ενυδάτωσης, την Bloom Like a Rose, που στόχο έχει να διατηρήσει το δέρμα νεανικό και σφριγηλό.

Αυτή είναι μία θεραπεία που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ καθώς αποτελεί τη βασική αρχή για μία επιδερμίδα που θα θες πάντα να έχεις!

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada