Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Μη χειρουργικό Lift προσώπου και ματιών

Μη χειρουργικό Lift προσώπου και ματιών

Και όμως, τώρα είναι γεγονός. Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και την προσπάθειά σου να αναχαιτίσεις το πέραμα του χρόνου. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να γελάς και να το απολαμβάνεις γιατί όχι μόνο μόλις ανακάλυψες τις πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές αλλά και πρωτοποριακές μεθόδους λίφτινγκ και περιποίησης της επιδερμίδας σου με αποτελέσματα τόσο θεαματικά που ούτε εσύ δε θα μπορείς να το πιστέψεις.

Όλα όσα ονειρεύεται μία γυναίκα είναι πλέον γεγονός και μπορείς να τα βρεις στο Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters έπειτα από μία επίσκεψή σου για μία συνάντηση και ζεστή κουβέντα με την ιδιοκτήτρια Αγγελική Αργύρη. Η ίδια, μέσα από την κουβέντα, θα μπορέσει να ερμηνεύσει τις ανάγκες που έχεις ενώ με την εμπειρία που διαθέτει θα σου προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες ώστε να αναδείξεις την καλύτερη, πιο λαμπερή, πιο φωτεινή μα και πιο εντυπωσιακή πλευρά του εαυτού σου.

Είσαι έτοιμη για την εμπειρία του αναίμακτου λίφτινγκ;

Έλα στο Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters και μάθε τα πάντα για τις νέες μεθόδους αναίμακτου λίφτινγκ σε πρόσωπο, βλέφαρα και λαιμό. Θεραπείες που δε χαρίζουν μόνο αισθητικά τέλειο αποτέλεσμα αλλά και με τον πλέον ανώδυνο τρόπο. Σύμμαχός σου το Caci Ultimate, ένα μηχάνημα με τρομερές δυνατότητες που εκπληρώνει το όνειρο κάθε γυναίκας.

 

Our “Magic sticks” ! Σε εσάς που έχετε ήδη δοκιμάσει το •CACI Ultimate• δεν εχουμε να πουμε πολλά! Οι υπόλοιποι πρέπει να γνωρίζετε οτι αυτά ειναι τα πολύτιμα εργαλεία μας -που ταυτόχρονα με την εξειδικευμένη χρήση τους από την @aggeliki_argiri – μπορούν ευγενικά και ανώδυνα να κάνουν την επιδερμίδα σας πραγματικά λαμπερή και μπουσταρισμένη απο την 1η συνεδρία. Η απόλυτη θεραπεία που δρα με μικρoρεύματα, με μηδενικο χρόνο αποθεραπείας -για άντρες και γυναίκες! Στο @skinmatters_glyfada 💯 . . . . #glyfada #skinmatters #skinaddicts #skin#greece #athens #loveyourskin #preciousself #precious #shine #glow #invest #trust #treatments #institute #aesthetician #experts #face #facials#body #goodmorning #morningpost #valentinesday #valentines2017 #skincare #caciultimate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη by Aggeliki Argiri (@skinmatters_glyfada) στις

Εντόπισε τις δικές σου ανάγκες και έλα σε εμάς να τις καλύψουμε!

 

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada