Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Θεραπείες Προσώπου

Η θεραπεία προσώπου αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις παγκοσμίως με όλο και περισσότερες γυναίκες να τη θέτουν σε προτεραιότητα. Ο λόγος για το skincare ή αλλιώς την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου σου που μοναδικό στόχο έχει να σου επιτρέψει να ανακαλύψεις και να αναδείξεις το νεότερο εαυτό σου!

Η περιποίηση του προσώπου σου είναι δική μας υπόθεση!

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters στη Γλυφάδα και η Αγγελική Αργύρη σε περιμένουν σε έναν ευχάριστο και πολύ φιλικό χώρο για να σου συστήσουν τις τελευταίες τεχνολογίες και κορυφαίες τεχνικές που υπόσχονται να σε απογειώσουν!

Μεταξύ αυτών θα βρεις τον απαραίτητο Καθαρισμό Προσώπου, τη διάσημη Μεσοθεραπεία, το ανερχόμενο αναίμακτο lifting καθώς και πολλές ακόμα προτάσεις που μέσα από την προσωποποιημένη μας προσέγγιση είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

 

 

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για τη θεραπεία προσώπου που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και στο δικό σου τύπο δέρματος και μάθε τα πάντα για την απόλυτη αναζωογόνηση και ανανέωση του εαυτού σου, εξωτερικά και εσωτερικά!

 

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada