Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Προϊόντα

Στο Skin Matters στην Γλυφάδα μπορείς να απολαύσεις θεραπείες για πρόσωπο και σώμα με εμφανή αποτελέσματα. Όμως, εκτός από την εμπειρία και τις πρακτικές, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται. Θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες;

 

Dermatude

Ολλανδική εταιρεία με εμπειρία 20 χρόνων και με κατάταξη ανάμεσα στους κορυφαίους 3. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα προιόντων κατασκευασμένα σε ISO 9001 εγκαταστάσεις που πληρούν τις οδηγίες της Ευρωπαικής Ένωσης με το Medical Standard EN ISO 13485. Παραμένοντας συνεχώς ενημερωμένη και παρακολουθώντας στενά τις καινοτομίες, η Dermatude, σε συνεργασία με κορυφαίους αισθητικούς και γιατρούς, έχει σπουδαία φήμη για την εξαιρετική δουλειά και συνεχίζει να επενδύει σε μελλοντικές εξελίξεις!

 

dermatude-cover-final

 

Murad

Η εταιρεία Murad ιδρύθηκε το 1989 από τον Howard Murad M.D, έναν από τους πιο διακεκριμένους δερματολόγους των ΗΠΑ. Με 19 κατοχυρωμένες πατέντες στο ενεργητικό του και με 30ετή εμπειρία σε έρευνες και κλινικές μελέτες, ο Dr Murad έχει δημιουργήσει πρωτόκολλα θεραπειών και προιόντα εμπνευσμένα από τις μεθόδους της Ιατρικής Κοσμητολογίας. Καινοτόμα συστατικά και ισχυροί αντιγηραντικοί παράγοντες αναμειγνύονται σε πρωτοποριακές συνθέσεις, συμβάλλοντας στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης, στην υγεία της επιδερμίδας και στην ορατά πιο νεανική όψη!

murad_logo

 

Caci Ultimate

Tο επαναστατικό μηχάνημα Caci Ultimate, επιτυγχάνει «μη χειρουργικό λιφτ» στο πρόσωπο, χωρίς έντονες παρεμβάσεις, νυστέρια, επιδέσμους, σημάδια ή χρόνο αποθεραπείας!

Το «αγαπημένο των celebrities» στις ΗΠΑ είναι το πρώτο μηχάνημα που συνδυάζει τη δύναμη των μικρο-ρευμάτων με τη μικροδερμοαπόξεση και τη φωτοανάπλαση. Η τριπλή του αυτή ιδιότητα και ο συνδυασμός των ευεργετικών δράσεων των τριών διαφορετικών τεχνολογιών καθιστούν το Caci Ultimate εξαιρετικά επαναστατικό.

uHOLMZ_CACI-Ultimate

 

 

Dermaceutic

Βασικός συνεργάτης για πάνω από 30,000 αισθητικούς και δερματολόγους ανά τον κόσμο, με εμπειρία 20 ετών και με συνεχή κλινική έρευνα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα με ασφάλεια για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος!

 

 

ceutic1

 

Medik8

Είναι μια παγκόσμια βραβευμένη εταιρεία φροντίδας του δέρματος! Οι φόρμουλες τους έχουν κατασκευαστεί και ερευνηθεί από επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την χρήση δραστικών συστατικών με αποδεδειγμένα αποτελέσματα! Ο συνδυασμός των αξιών και της φιλοσοφίας, είναι ο λόγος που η Medik8 έχει εξελιχθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε μία πρωτοπόρο εταιρεία, η οποία συστήνεται από δερματολόγους και επαγγελματίες αισθητικούς στην φροντίδα του δέρματος! Διαθέτει προιόντα φροντίδας για το σπίτι, ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένες δερματικές καταστάσεις όπως: η ακμή, η υπερμελάγχρωση και η ξηρότητα!

 

medik8-foto-7

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.