Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Λίφτινγκ Σώματος: Περιοδικό Shape – Απρίλιος 2016

λίφτινγκ σώματος

 

Εσένα άραγε πού πάει το μυαλό σου όταν ακούς την λέξη «λίφτινγκ»; Αναμφίβολα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό κάθε γυναίκας δεν είναι άλλη από ένα θεαματικό αποτέλεσμα ανανέωσης στην περιοχή του προσώπου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν σε ενημερώναμε ότι τώρα πλέον όλα τα οφέλη της διάσημης αυτής διαδικασίας μπορούν να εφαρμοστούν και στο σώμα; Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε το λίφτινγκ σώματος! 

Τι είναι το λίφτινγκ σώματος;

Το Skin Matters και η επιστημονική διευθύντριά του Αγγελική Αργύρη (ΤΕΙ Αθηνών, FCNH Miami, MSc Ιατρική Σχολή Αθηνών) εισάγουν στον χώρο της ομορφιάς το λίφτινγκ σώματος και προτείνουν την πρωτοποριακή μέθοδο Caci Ultimate Butt Lift, για γλυπτική και καταπολέμηση της χαλάρωσης χωρίς τη βοήθεια του νυστεριού!

Τα αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι θεαματικά και υπόσχονται ανόρθωση των γλουτών με φυσικό τρόπο εκγύμνασης που επιτυγχάνεται  χάρη στην τεχνολογία των μικρορευμάτων!

Οι συνεδρίες:

Είναι αρκετές 12 με 15 συνεδρίες για να ανακτήσουν οι γλουτοί το χαμένο τους ύψος και σφριγηλότητα, χωρίς σημάδια, ουλές, επιδέσμους ή χρόνο αποθεραπείας.

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

 

Ακολουθεί δημοσίευση των πληροφοριών για το λίφτινγκ σώματος όπως κυκλοφόρησε με το