Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Vit C Infusion Treatment – αντηλιακή θεραπεία

V

Vit C Infusion Treatment αντηλιακή θεραπεία

Η περιβαλλοντική έκθεση προκαλεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στο δέρμα αλλά εδώ είναι που βοηθάει η Vit C Infusion Treatment αντηλιακή θεραπεία. Ο νέος εχθρός της επιδερμίδας, που ίσως δεν φαντάζεσαι ποιος μπορεί να είναι, δεν αφορά άλλον από την ρύπανση. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να μας κρατά σε εγρήγορση ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει άμεσα και φανερά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας, με βασική συνέπεια την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Επίσης, μία ακόμα από τις φανερές συνέπειες είναι η γήρανση.

H Vit C Infusion Treatment είναι μια θεραπεία με ισχυρή καλλυντική οξειδωτική θεραπεία που προστατεύει το δέρμα από την περιβαλοντική έκθεση.

Η βιταμίνη C αποκαθιστά την ελαστικότητα,την φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα αποχρωματίζει τις δυσχρωμίες προσφέροντας μια χρωματική ομοιογένεια.

Η αποκλειστικά πατενταρισμένη τεχνολογία του Dr Murad,επιτυγχάνει την προώθηση της καθαρής βιταμίνης C απ ευθείας στο δέρμα δίνοντας άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα σε 1 μόλις συνεδρία.

Προτείνεται για αντιμετώπιση περιβαλοντικής γήρανσης, για δυσχρωμίες και μελάχρωμα, τραχύ δέρμα, χαλάρωση ,λεπτές γραμμές, ρυτίδες

Η αντιμετώπιση

Η θεραπεία είναι μία ισχυρή καλλυντική αντιοξειδωτική θεραπεία που καλείται να αποκαταστήσει όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την περιβαλλοντική έκθεση.

Η θεραπεία

Η Vit C Infusion Treatment θεραπεία αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, ενώ παράλληλα αποχρωματίζει τις δυσχρωμίες, προσφέροντας μια χρωματική ομοιογένεια!

Η αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία έγχυσης του Dr Murad επιτυγχάνει την προώθηση της καθαρής βιταμίνης C απευθείας το δέρμα, δίνοντας άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα, σε 1 μόλις συνεδρία!

Αφορά

  • Περιβαλλοντική Γήρανση
  • Δυσχρωμίες & Μελαχρώσεις
  • Τραχύ δέρμα & Χαλάρωση
  • Λεπτές γραμμές, Ρυτίδες
Πού θα το κάνεις:
Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,
Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα
Τηλ.: 213 0286500

Δείτε επίσης: Όλες οι Θεραπείες Προσώπου

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri