Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Peeling Aπολέπιση

P

Peeling Aπολέπιση

Στο SKIN MATTERS διαθέτουμε δυνατές λύσεις για Peeling Aπολέπιση. Απώλεια λάμψης; Δυσχρωμίες; Ακμή; Μη ομοιόμορφη όψη;

Τίποτα δεν αποτελεί πρόβλημα ,αφου στο SKIN MATTERS διαθέτουμε δυνατές λύσεις για Peeling Aπολέπιση με συνδυασμό οξέων όπως μανδελικό οξύ, λακτικό, γλυκολικό, σαλικυλικό, τριχλωρικό οξύ ( TCA), Jessner κ.α., στις πιο εξιδεικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες που χαρίζουν στην επιδερμίδα ο,τι εχει ανάγκη, όπως:

  • Καταπολέμηση της ακμής 
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Ρύθμιση δυσχρωμιών (πανάδες-μέλασμα)
  • Καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ρύθμιση της λιπαρότητας
  • Αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λάμψη

 Αντενδείξεις: ηλιακό έγκαυμα, εγκυμοσύνη, ανοσοκαταστολή, αγγειακή νόσο κολλαγόνου, αλεργία στην ασπιρίνη, ανοικτές αμυχες στην περιοχή, φλεγμονώδη ακμή και χρήση Roaccutane τους προηγούμενους 6-12 μήνες.

Η επιλογή και εφαρμογή είναι εξιδεικευμένη ανάμεσα σε πολλά και αποτελεσματικά peels όπως :

EVEN PEELS

Mια στοχευμένη λευκαντική formula peel για την αντιμετώπιση βλαβών του δέρματος από την ηλιακή έκθεση, της υπερμελάχρωσης και του θαμπού ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος.

Βοηθώντας στην μείωση της παραγωγής της μελανίνης,το even peel μειώνει ορατά τις μελαχρωματικές βλάβες για μια πιο φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Τεχνολογία βραδείας αποδεσμεύσεως για την ελαχιστοποίηση του ερεθισμού. Μείωση των σημαδιών γήρανσης αλλά και των σημαδιών μεταφλεγμονώδους  μελάχρωσης.

Διάρκεια 40’

CLARITY PEEL

Ένα ισχυρό μείγμα οξέων που διεισδύουν βαθιά στους πόρους, καθαρίζοντας και αποσυμφορώντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Αμεσος έλεγχος των ατελειών και των εξάρσεων καθώς και δραματική μείωση του ρίσκου για μελλοντικές εξάρσεις. Τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης για ελαχιστοποίηση του ερεθισμού. Βοηθάει στην ομαλοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης και του κύκλου ζωής.

Διάρκεια 40’

SENSITIVE PHA PEEL

Ένα peel ειδικά σχεδιασμένο για εξαιρετικά ευαίσθητο ή επιρρεπές  σε ερυθρότητα ή ροδόχρου νόσο,δέρμα.

Στόχος η ορατή μείωση της εμφάνισης της ερυθρότητας και η λείανση της επιδερμίδας.Παράλληλα βοηθάει την ενίσχυση και ισχυροποίηση του δερματικού φραγμού!

Τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης για την ελαχιστοιποίηση του ερεθισμου

Φωτίζει ,αναζωογονεί κ ηρεμεί το στρεσαρισμένο δέρμα

Διάρκεια 40’

REWIND PEEL

Μια στοχευμένη φόρμουλα για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου με στόχο την μείωση τη εμφάνισης λεπτών γραμμών κ ρυτίδων. Εξαλείφει κάθε ατέλεια, αφήνοντας ένα δέρμα ορατά πιο λείο, αναδομημένο, φωτεινό και υγειές. Τεχνολογία βραδείας αποδεσμεύσεως για την ελαχιστοποίηση του ερεθισμού. Ενίσχυση

Της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και ορταά πιο ομοιόμορφος τόνος του δέρματος και πιο φωτεινή επιδερμίδα

Διάρκεια 40’

TCA

Ένα χημικό peel 18% & 20% που βοηθαει να απολεπιστεί απαλά η επιδερμίδα κ με μια σειρά επανορθωτικών δράσεων να αναδείξει θεαματικά αποτελέσματα.

Διάρκεια 40’

peeling

peeling

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού και να επισκεφτείς το Skin Matters όπου εκεί θα συναντήσεις την Αγγελική Αργύρη, πάντα πρόθυμη και ευγενική να σου δώσει απαντήσεις αλλά και να περιποιηθεί εσένα και να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου.

Σε περιμένουμε.

Πού θα το κάνεις:
Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,
Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα
Τηλ.: 213 0286500

Δείτε επίσης: Όλες οι Θεραπείες Προσώπου

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri