Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Lift & Glow Ultra λαμψη και συσφιξη

L

Lift & Glow Ultra λαμψη και συσφιξη

Αν ανήκεις στις γυναίκες που είναι ανυπόμονες και θέλουν όταν κάνουν κάτι να βλέπουν άμεσα αποτελέσματα το Lift & Glow Ultra λαμψη και συσφιξη είναι η λύση σου! Έχεις γενέθλια; Μήπως έχεις να πας σε κάποιο event; Ένα σημαντικό κάλεσμα; Μόλις βρέθηκε η λύση για εσένα! 

Συνήθως, όταν κάνουμε λόγο για καλλυντικές θεραπείες, οι συμβουλές που δίνει η Αγγελική Αργύρη του Skin Matters είναι να μην σταματάμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και φυσικά να είμαστε χαλαρές και οπλισμένες με υπομονή, ώστε όλα τα αποτελέσματα να γίνουν άμεσα εμφανή.

Όμως επειδή υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους αλλά δεν έχουν υπομονή να περιμένουν, τότε το Skin Matters είναι εδώ για εσένα συστήνοντάς σου την θεραπεία για ανόρθωση Lift & Glow Ultra!

Τι είναι η θεραπεία Lift & Glow Ultra;

Η θεραπεία αυτή διαμορφώθηκε για να δώσει στην επιδερμίδα γρήγορα αποτελέσματα λάμψης και μιας πιο ξεκούραστης όψης στο πρόσωπο σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι!

Δες επίσης: Καθαρισμός προσώπου – Όσα πρέπει να ξέρεις

 

Πώς γίνεται το Lift & Glow Ultra λαμψη και συσφιξη;

Με έναν συνδυασμό μικρορευμάτων και υψηλής περιεκτικότητας βιταμίνης C, πραγματοποιείται αυτό που ακριβώς που σου αναφέραμε: λάμψη και ανόρθωση σε λιγότερο από 80 λεπτά!

Πιστεύεις ότι θέλεις κάτι άλλο;

Σίγουρα όχι; Θες να το δεις και μόνη σου! Κλείσε τώρα ραντεβού.

Πού θα το κάνεις:
Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,
Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα
Τηλ.: 213 0286500

 

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri