Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Ενυδάτωση Bloom Like a Rose

Ε

Ενυδάτωση Bloom Like a Rose

Ενυδάτωση Bloom Like a Rose – Αν ακούσεις τους ειδικούς να αναλύουν τα θέματα της επιδερμίδας και πώς μπορεί αυτή να διατηρείται σφριγηλή, λαμπερή και νεανική, θα παρατηρήσεις ότι όλοι έχουν να πουν κάτι κοινό. Ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ενυδάτωση, η οποία συνιστά το πρώτο και βασικό βήμα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να έχεις μία επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου και χωρίς θαμπάδα ή ενδείξεις κούρασης!

Το μυστικό για να διατηρείται η επιδερμίδα μας σφριγηλή, λαμπερή και νεανική είναι η ενυδάτωση.

Είναι το πρώτο και βασικό βήμα, προκειμένου να προλάβουμε τα σημάδια του χρόνου και να διατηρήσουμε το δώρο του νεανικού μας δέρματος.

Η BLOOM LIKE A ROSE υπόσχεται ότι θα κάνει το δέρμα μας να ανθίσει διατηρώντας την υγρασία του μέσα από μια απόλυτα χαλαρωτική θεραπεία ενυδάτωσης .

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω μιας υγιούς επιδερμίδας που ξέρει καλά πώς να είναι πάντα απαλή, φωτεινή και με λίγα λόγια εντυπωσιακή. Αν θα μπορούσαμε την παρομοιάσουμε με κάτι, αυτό σίγουρα θα ήταν ένα τριαντάφυλλο χρειάζεται νερό για να ανθίσει. Έτσι είναι και το δέρμα μας το οποίο με την σειρά του χρειάζεται τις απαραίτητες ποσότητες νερού για να διατηρήσει την υγρασία του.

Αναφέραμε όλα αυτά για να σου παρουσιάσουμε μια απόλυτα χαλαρωτική θεραπεία ενυδάτωσης, την Bloom Like a Rose, που στόχο έχει να διατηρήσει το δέρμα νεανικό και σφριγηλό.

Αυτή είναι μία θεραπεία που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ καθώς αποτελεί τη βασική αρχή για μία επιδερμίδα που θα θες πάντα να έχεις!

Πού θα το κάνεις:
Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,
Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα
Τηλ.: 213 0286500

Δείτε επίσης: Όλες οι Θεραπείες Προσώπου

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri