Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Θεραπείες για τον Άντρα

Θ

Θεραπείες για τον Άντρα

Skinmatters Θεραπείες για τον Άντρα γιατι η περιποίηση του δέρματος δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, αφού η επιδερμίδα είναι η ίδια σε όλους τους ανθρώπους. Το γεγονός μάλιστα ότι οι άντρες παραμελούν την τακτική περιποίηση του δέρματός τους οδηγεί πιο σύντομα στην αντιμετώπιση, έστω μία φορά ζωή τους, ένα πρόβλημα. Για να αναφέρουμε ένα απλό παράδειγμα, το ξύρισμα, μία τόσο συχνή και κατά των μυαλό πολλών αθώα διαδικασία και παράλληλα βασικό κομμάτι στην αντρική περιποίηση, μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στην ανδρική επιδερμίδα όπως εγκαύματα, χρόνια ξηρότητα, θυλακίτιδα, ασφυξιακό δέρμα, φλεγμονές και περιστασιακές εξάρσεις ακμής.

Αποτρίχωση  για στήθος, πλάτη, πόδια, πρόσωπο

Το Skin Matters και η Αγγελική Αργύρη θα σου συστήσουν το Laser Soprano Ice Platinum το οποίο αποτελεί την νέα γενιά laser!

Γιατί να το προτιμήσεις; Γιατί συνδυάζει ταυτόχρονα 3 διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή στοχεύοντας σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού. Η πανέξυπνη αυτή τεχνολογία διαβάζει-αποκωδικοποιεί τον ιστό και προσαρμόζει τις παραμέτρους σχεδόν από μόνο του!

Αίσθηση; Οριακά ανώδυνο με μια αίσθηση θερμότητας να διαπερνά το δέρμα σου!

Ταχύτητα; Λόγω της τεχνολογίας Super Hair Removal ο χρόνος της συνεδρίας μειώνεται στο ελάχιστο! Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως μια συνεδρία γάμπες μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα σε 15-20 λεπτά!

Κίνδυνοι; Ο βασικός κίνδυνος εγκαύματος που επικρατεί σε όλες αυτές τις μεθόδους, στο Soprano Ice Platinum εκμηδενίζεται!

Μην ψάχνεις για συγκεκριμένες τεχνολογίες, γιατί τις έχει όλες αριστοτεχνικά συνδυασμένες!

Τεχνολογία Αλεξανδρίτη: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες (Κλίμακα Fitzpatrick Ι, ΙΙ και ΙΙΙ)

– Τεχνολογία Speed™: Στα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για την μέγιστη ταχύτητα στη θεραπεία.

– Τεχνολογία NdYag: Στα 1064nm παρέχει  εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας την, την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος (Κλί,ακα Fitzpatrick V, VI)

 

Μην το σκέφτεσαι, κλείσε το ραντεβού σου τώρα!

αποτριχωση άντρας

Καθαρισμός προσώπου και πλάτης

Ο βαθύς καθαρισμός εχει ως στόχο την απομάκρυνση του περιττού σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που ευθύνονται για την θαμπή και κουρασμένη όψη ενός προσώπου.

Ο καθαρισμός προσώπου συνιστά μια θεραπεία ρύθμισης της λιπαρότητας και των εξάρσεων της φαγεσωρικής ή βλατιδοφλυκταινώδους ακμής.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η θεραπεία ξεκινά με την χρήση ατμού και με παράλληλη δράση ενός ενζυμικού απολεπιστικού παράγοντα.

Στην συνέχεια ακολουθεί η εξαγωγή του σμήγματος, η χρήση υψίσυχνων ρευμάτων για αντιμικροβιακή δράση και η εφαρμογή καταπραϋντικής  μάσκας για την επαναφορά του δέρματος

Η θεραπεία τελειώνει με την χρήση φωτοθεραπείας η οποία προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και δίνει μια έξτρα λάμψη στο δέρμα.

Θεραπείες για τον Άντρα

Θεραπείες για τον Άντρα Λαμψης και Αντιγήρανσης

Love your Skin αντιμετώπιση πανάδων

Το Love your Skin αντιμετώπιση πανάδων είναι μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και λάμψης η οποία παράλληλα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και εμποδίζει την μετατροπή της τυροσινάσης σε μελανίτη.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι προλαμβάνει την δημιουργία νέων μελανών κηλίδων (πανάδων) και συγχρόνως αποχρωματίζει τις ήδη υπάρχουσες.

Συνιστάται από Μάρτιο εως και Σεπτέμβριο με έμφαση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκεί όπου η ηλιακή φθορά του ήλιου στο δέρμα μας επιδεινώνεται ,έρχεται η Love your Skin να το ενυδατώσει.

 

Vit C Infusion Treatment αντηλιακή θεραπεία

Η περιβαλλοντική έκθεση προκαλεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στο δέρμα αλλά εδώ είναι που βοηθάει η Vit C Infusion Treatment αντηλιακή θεραπεία. Ο νέος εχθρός της επιδερμίδας, που ίσως δεν φαντάζεσαι ποιος μπορεί να είναι, δεν αφορά άλλον από την ρύπανση. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να μας κρατά σε εγρήγορση ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει άμεσα και φανερά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας, με βασική συνέπεια την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Επίσης, μία ακόμα από τις φανερές συνέπειες είναι η γήρανση.

Αντρας

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada

TikTok: @aggelikiargiri