-->
Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Το θετικό ”μεγάλωμα”

Η αλλιώς.. Positive ageing..

Ναι! Αυτή είναι η νέα τάση στον κλάδο της ομορφιάς και είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί! Και δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με την παγκόσμια ημέρα του έρωτα (14 Φεβρουαρίου σήμερα του 2018, ας μην ξεχνιόμαστε!), μιας και υμνούμε την αγάπη γενικότερα.. Εμείς εξυμνούμε την αγάπη για το δέρμα μας, για τον εαυτό μας, για το είναι μας..!

Και άργησε κατά την ταπεινή μου άποψη μιας και την τελευταία δεκαπενταετία, τα ίδια «απροσδιορίστου ηλικίας» ανέκφραστα πρόσωπα υπάρχουν αναμέσά μας.. Πρόσωπα που νομίζεις ότι ο χρόνος, κάπου μεταξύ των 20 και των 45 ετών κάπου πάγωσε..

Το μότο που κυριαρχεί τώρα ξέρετε ποιό είναι;

Θέλω να δείχνω όμορφη ανεξαρτήτου ηλικίας. Όχι απαραίτητα νεότερη, απλά υγιής και ελκυστική!

Τα τελευταία χρόνια ακόμα και τα γκρι μαλλιά έχουν έρθει στην μόδα, ενώ το 56χρονο μοντέλο Nicola Griffin αποδεικνύει περίτρανα την ανωτερότητα της ώριμης-φυσικής ομορφιάς της, αποτελώντας  τo ‘’γηραιότερo’’ μοντέλo που φωτογραφήθηκε και εμφανίστηκε στο τεύχος ‘’Bikini’’ του διάσημου περιοδικού US Publication Sports Illustrated!!

 

Ξεχάστε λοιπόν τα δυσανάλογα υπερ-γεμισμένα πρόσωπα! Όλη η έμφαση δίδεται πλέον στο λαμπερό, ελαστικό, γεμάτο ζωή δέρμα που αντέχει φυσικά στο πέρασμα του χρόνου! Οι γυναίκες πλέον αποζητούν φυσικά, μη ανιχνεύσιμα (non-traceable) αποτελέσματα και είναι διατεθειμένες να έρχονται συχνότερα για μη παρεμβατικές θεραπείες, επιθυμώντας να διατηρήσουν την αυθεντικότητα και την αλήθεια του εαυτού τους!

Έχουμε την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα να βελτιωθούμε σε οποιαδήποτε ηλικία! Αρκεί να το πάρουμε απόφαση!

Πώς;;

Το μυστικό θα αποκαλυφθεί στο επόμενο μου άρθρο..

Μέχρι τότε όμως, θα επιθυμούσα να κλείσω με την φράση του αγαπημένου μου δερματολόγου Doctor Howard Murad:

‘’Be thrilled with who you are’’.. το οποίο υποστηρίζω από τα βάθη της ψυχής μου!

Να είσαι περήφανη που είσαι εσύ!

Γιατί εσύ είσαι μοναδική!

Δεν υπάρχει δεύτερη!

Είσαι one of a kind!

 

Τέλος!

Υγ: Επανάλαβε την τελευταία παράγραφο 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα! Σαν αντιβίωση!