Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Θεραπείες Ανόρθωσης Λαιμού: Περιοδικό Harper’s Bazaar – Ιούνιος 2016

Ανόρθωση λαιμού

Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και εστιάζεις στην περιοχή του λαιμού; Βλέπεις κάτι που δε σε ευχαριστεί και θέλεις να το αλλάξεις; Φυσικά και μπορείς!

Ανόρθωση λαιμού

Το Skin Matters και η Αγγελική Αργύρη προτείνουν την θεραπεία με μικροβελόνες, την Meta Therapy, που ενεργοποιεί τους ιστούς, για μέγιστη αναζωογόνηση και ορατή επανόρθωση της επιδερμίδας. Με τη χρήση της συσκευής Meta-Ject FX 50, η οποία συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές κεφαλές, προσφέρει ταυτόχρονα λείανση και επαναφορά της σφριγηλότητας.

«Οι κεφαλές διαθέτουν 18 και 38 ακίδες από πολυκαρμπονίτη (έναντι των 9 ή 12 άλλων συσκευών), επιτυγχάνοντας 2.000 και 4.000 μικροδιατρήσεις το δευτερόλεπτο ανά cm2, γεγονός που εξασφαλίζει την πολλαπλάσια ενεργοποίηση των ινοβλαστών και τον τριπλάσιο έως πενταπλάσιο βαθμό επιδερμικής σύσφιξης», αναφέρει η αισθητικός και επιστημονική διευθύντρια του ινστιτούτου Skin Matters, Αγγελική Αργύρη.

Επίσης, χάρη στον εύκαμπτο μηχανισμό Flex Head, οι μικροβελόνες διεισδύουν σε κάθε σημείο στο ίδιο βάθος, ακολουθώντας τις καμπύλες του λαιμού.

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada