Χωρiς κηλιδες

0

Περιοδικό Mirror – Νοέμβριος 2016

Περισσότερες από τις µισές γυναίκες ηλικίας 35+ ανησυχούν για την εµφάνιση δυσχρωµιών. Μεγαλώνοντας, κάθε τύπος δέρµατος µπορεί να εµφανίσει πανάδες που οφείλονται είτε στη χρόνια έκθεση στον ήλιο είτε σε ορµονικές µεταβολές ή φλεγµονές. Δοκίµασε εξειδικευµένα προϊόντα, αλλά και θεραπείες σε ινστιτούτο.

Το ινστιτούτο Skin Matters προσφέρει τη θεραπεία Spot Away, η οποία περιλαµβάνει ενεργά λευκαντικά συστατικά (κοζικό οξύ, κιτρικό οξύ, ασκορβικό οξύ κ.ά), που δρουν σε όλα τα επίπεδα της σύνθεσης και του µεταβολισµού της µελανίνης, προσφέροντας έτσι πολύπλευρη αντιµετώπιση. Πρόκειται για µια θεραπεία που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρµατος, και η οποία ελαχιστοποιεί το φαινόµενο rebounce (όταν δηλαδή µια κηλίδα υποχωρεί, όµως, µόλις ο ήλιος εντείνει την παρουσία  του, εκείνη επανέρχεται στην επιφάνεια). Απαιτούνται δύο ραντεβού, σε απόσταση 21 ηµερών µεταξύ τους.

Η Pigmentclar UV SPF30 της La Roche Posay οφείλει την αποτελεσµατικότητά της στο σύµπλοκο PhE-Resorcinol και προσφέρει προστασία από τη ρύπανση, τις ακτίνες UVA καθώς και από το οξειδωτικό στρες. Το αποτέλεσµα; Οι κηλίδες µειώνονται ορατά και η επιδερµίδα είναι πιο φωτεινή και καθαρή.

mirror-noe-16-%ce%b2-facecare-4