Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ο  όρος αυτός χρησιμοποιείται για να καταδείξει όλες εκείνες τις θεραπείες στις οποίες το υλικό που χρησιμοποιούμε εγχύεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Στο ινστιτούτο μας χρησιμοποιούμε το ακρωνύμιο για την Ιατρική Αισθητική ενεργοποίηση των ιστών, την λεγόμενη META-THERAPY της Ολλανδικής εταιρείας Dermatude!

  1. Με τη χρήση τηs συσκευήs Dermatude Μeta-Ject FX 50 και τηs κεφαλήs με τιs εξαιρετικά λεπτές βελόνες, δημιουργούμε μικροδιατρήσεις στο δέρμα. (ανά cm2, ανά δευτερόλεπτο έως και 2.500 μικροδιατρήσεις!! -Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που φτάνουν έως τις 800)
  1. Το δέρμα βλέπει αυτέs τις αόρατες μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του. Επιπλέον, τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
  1. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της πολλαπλάσιας αναγέννησης του δερματικού ιστού αλλά και από έξω προς τα μέσα λόγω της εισχώρησης των θρεπτικών συστατικών!
  2. Το σημαντικότερο βεβαίως είναι ότι δουλεύεται άφοβα και ακίνδυνα ακόμα και στο ,άβατο μέχρι χθες, κινητό βλέφαρο, προσφέροντας άριστη επιδερμική σύσφιξη και λείανση του ποδιού της χήνας!