Πλ. Εσπερίδων 3, 2ος ‘Οροφος, Γλυφάδα

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες τάσεις της εποχής και όχι άδικα. Μπορεί η μεσοθεραπεία να έγινε τώρα ευρέως γνωστή, όμως τα αποτελέσματά της είναι αδιαμφισβήτητα και στο Skin Matters γνωρίζουμε καλά πώς μπορείς να τα ανακαλύψεις κι εσύ μα και η επιδερμίδα σου.

Όμως πόσα γνωρίζεις πραγματικά για την μεσοθεραπεία;

Ο όρος μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για να καταδείξει όλες εκείνες τις θεραπείες στις οποίες το υλικό που χρησιμοποιούμε εγχύεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Στο ινστιτούτο μας χρησιμοποιούμε το ακρωνύμιο για την Ιατρική Αισθητική ενεργοποίηση των ιστών, την λεγόμενη META-THERAPY της Ολλανδικής εταιρείας Dermatude!

 

Θες να μάθεις λεπτομέρειες;

Με τη χρήση τηs συσκευήs Dermatude Μeta-Ject FX 50 και τηs κεφαλήs με τιs εξαιρετικά λεπτές βελόνες, δημιουργούμε μικροδιατρήσεις στο δέρμα. (ανά cm2, ανά δευτερόλεπτο έως και 2.500 μικροδιατρήσεις!! -Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που φτάνουν έως τις 800).

Το δέρμα βλέπει αυτέs τις αόρατες μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του. Επιπλέον, τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

 

Δες επίσης: Απόκτησε άμεσα ξεκούραστη και λαμπερή όψη!

 

Τα αποτελέσματα;

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της πολλαπλάσιας αναγέννησης του δερματικού ιστού αλλά και από έξω προς τα μέσα λόγω της εισχώρησης των θρεπτικών συστατικών!

Το σημαντικότερο βεβαίως είναι ότι δουλεύεται άφοβα και ακίνδυνα ακόμα και στο άβατο μέχρι χθες κινητό βλέφαρο, προσφέροντας άριστη επιδερμική σύσφιξη και λείανση του ποδιού της χήνας!

 

Πού θα το κάνεις:

Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters,

Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0286500

Ακολούθησε το Skin Matters:

Facebook: www.facebook.com/SkinMattersGlyfada

Instagram: @skinmatters_glyfada